Termene de livrare

La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente:

  • factura, în original;
  • chitanţa, dacă este cazul;
  • certificatul de garanţie;
  • declaraţie de conformitate, dacă este cazul;
  • instrucţiuni de montaj, dacă este cazul;
  • fişa tehnică, dacă este cazul.

Durata totală de livrare este compusă din:

a) Termenul de livrare Solara RO

Este termenul de livrare care decurge din momentul în care aţi lansat comanda şi până în momentul în care coletul este predat curierului. Produsele existente pe stoc pot fi livrate în decursul aceleaşi zile sau în termen de maxim două zile lucratoare, timpul real fiind condiţionat de intervalul orar în care aţi lansat comanda, tipul plăţii pe care îl alegeţi. Mai multe informaţii puteţi solicita de la personalul de vânzări.

Pentru produsele care se aduc pe bază de comandă termenul mediu de livrare este de 45-50 zile lucrătoare şi este condiţionat de disponibilitatea produselor la furnizori. Dacă produsul este trecut în ofertă cu 0 sau apare cu indicativul stoc zero pe site înseamnă că este indisponibil pentru o perioadă nedeterminată.

Pentru plăţile efectuate prin OP, CEC sau mandat poştal, termenul de livrare decurge din momentul intrării banilor în contul companiei.

b) Termenul de livrare Curier

Este termenul de livrare care decurge din momentul în care coletul dvs. părăseşte compania noastra (este predat curierului) şi până în momentul în care curierul îl predă la adresa indicată.

Termenul de livrare Curier este condiţionat de către transportatorul ales de dvs. şi este de regula între 24 si 72 de ore. Este important de ştiut că termenul de livrare Curier nu poate fi garantat de compania noastră şi nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.